Home

Informatie

Contact

Diensten

Projecten

Ervaring Hellendoorn

Ervaring Eelerwoude

Links

 

 

CLOse-Up RO-Advies

 

Niets is onmogelijk als het verhaal maar klopt

 

INFORMATIE

 

 

 

 

Het bedrijf:

CLOse-Up RO-Advies is een bedrijf dat u adviseert op het brede vlak van de ruimtelijke ordening, stedenbouw en planologie. Op verschillende vlakken vindt samenwerking plaats met andere bedrijven die aanvullende expertise kunnen leveren.

De combinatie van ervaring met het werken aan de twee kanten van de planvorming maakt CLOse-Up RO-Advies uniek in zijn soort.

Uniek, omdat niet alleen bekend is wat de particuliere klant wil en wat bij hem en/of haar leeft, maar ook hoe de overheid er over denkt en welke procedures nodig zijn om plannen te realiseren. Die ervaring heeft geleid tot het credo dat in de kop vermeld staat.

De eigenschappen eerlijkheid, creativiteit, inventiviteit, assertiviteit, positiviteit en standvastigheid maken CLOse-Up RO-Advies bij uitstek geschikt om u te begeleiden in het proces van de planontwikkeling tussen private sector en overheid.

Of u nu tot de particuliere sector behoort of tot de overheid in beide gevallen kunt u bij CLOse-Up RO-Advies terecht.

 

De voorwaarden:

Op de werkzaamheden is De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011) van toepassing.

Klik HIER voor de DNR 2011

 

De tarieven

CLOse-Up RO-Advies geeft u het eerste bezoek/oriënterend gesprek gratis. Communicatie via e-mail en telefoon wordt niet in rekening gebracht.

CLOse-Up RO-Advies hanteert in beginsel een uurtarief van € 87,50/uur excl. 21% BTW. Dit uurtarief is inclusief alle kosten en reisuren tot een uur vanaf het vestgingsadres.

Reisuren vanaf 1 uur en meer worden voor 50% in rekening gebracht (alleen de heenreis).

Bij detacheringsopdrachten voor langere perioden wordt uitgegaan van een uurtarief van € 60,00/uur excl. 21&% BTW, inclusief reiskosten en –uren.

 

De facturering:

CLOse-Up RO-Advies neemt werk aan op basis van aangenomen werk en op regie.

Bij aangenomen werk worden 50% van het geoffreerde bedrag in rekening gebracht bij aanvang van het werk. Bij oplevering van het conceptproduct wordt 25% in rekening gebracht en bij oplevering van het definitieve product wordt de laatste 25% in rekening gebracht.

Bij regiewerk worden de bestede uren per maand verantwoord en in rekening gebracht.

In beginsel wordt digitaal gefactureerd; op verzoek wordt een analoge factuur vezonden.